KromsnavelKunst

Graag stel ik een aantal creatieve mensen aan u voor.
Zij leggen, ieder op hun eigen wijze, uw kromsnavel(s) vast.

Hallo, mijn naam is Jennifer! Al mijn hele leven teken ik graag dieren. Ik heb mij sinds 2022 in het bijzonder gespecialiseerd in het tekenen van vogelportretten met kleurpotloden. Dit doe ik hobbymatig naast mijn vaste baan.

Het tekenen van vogels trekt mij zo, omdat ze zo enorm kleurrijk zijn en ik het heel leuk vind deze kleuren op papier terug te laten komen. Sommige vogels lijken op het oog niet zo kleurrijk (denk bijvoorbeeld aan een kauw, of een grijze roodstaart), maar bestudeer ze eens in het licht of op een goede foto, en dan zal je zien dat ze ineens niet zo kleurloos zijn als je denkt!

Mijn doel in mijn tekeningen is dan ook om al die "verborgen" kleuren terug te laten komen! Uit elke tekening die ik maak leer ik weer wat nieuws, en waardeer ik de prachtige fauna om mij heen steeds een beetje meer.

E-mail: [email protected]
Instagram: @kippies.canvas

Hallo! Mijn naam is Ana Sofia Groen en ik ben 24 jaar.

Ik kom uit Mexico en ik ben sinds Juni 2021 woonzaam in Nederland. Sindsdien ben ik getrouwd met een nederlandse man.

Ik wil heel graag mijn kunst laten groeien in Nederland, en ik heb nog hele grote doelen die ik wil behalen met mijn kunst!

Ik ben begonnen met mijn kunst in 2018, in een tussenjaar van school om erachter te komen wat ik nou wilde gaan doen. Op dat moment ontdekte ik mijn passie voor kunst en realiseerde ik hoe blij ik andere mensen kan maken met de verzoekjes van mensen hun geliefde, huisdieren en huisdecoraties.

Voor mijn verdere doelen, wil ik een meer positieve impact creeëren met mijn kunst.
Ik maak zowel abstracte als realistische portretten, maar ik specialiseer mij in het maken van realistische portretten van mens en dier.

Mijn kenmerk is hoe ik een portret tot leven kan laten komen.
Mijn technieken zijn zowel olieverf, acrylverf en houtskool.
Ik zou je heel graag willen helpen met je verzoek!
Voor verdere extra info kun je me altijd contacteren!

Instagram: art_on_feathers
Facebook: Ana Sofia Adame R.
Email: [email protected]
Whatsapp: 06 28 68 09 66

Hoi! Mijn naam is Doreen. In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag vogels en maak hier producten mee: speldjes, buttons, stickers, sleutelhangers en prints.

Mijn doel is om uiteindelijk iets te hebben voor iedere kromsnavel liefhebber!

Volg me op Instagram of bezoek mijn website.

Isjitar.nl - Photography

Mijn naam is Esther van der Heijden, eigenaar van Isjitar. Het maken van foto’s van dieren is een uit de hardgelopen hobby..Het mooiste vind ik om foto’s te maken van (huis)dieren terwijl ze zelf lekker bezig zijn. Portretten zijn wel mijn favoriet om te maken maar ook een freefight getrainde vogel zet ik graag op de foto

Hi, ik ben Dionne en ik teken onder andere digitaal portretten van vogels en papegaaien.Mail uw foto naar [email protected] en ontvang digitaal het portret van uw liefste gevleugelde vriend. U ontvangt een groot bestand waarmee u zelf kunt kiezen waar u het portret op wil laten afdrukken.

Pino, onze hoogsteigen Blauwvoorhoofdamazone!

TotaalFotografie

Mijn naam is Ashvin Ghisyawan. Naast professioneel trouwfotograaf en eigenaar van TOTAALFOTOGRAFIE, fotografeer ik sinds kort ook mijn eigen 9 papegaaien. Zelf hebben wij een Blauwgele Ara, een Soldaten Ara, 4 Grijze Roodstaart Papegaaien, 2 Amazones, 2 Chihuahua’s en een Ara Severa als huisdier. In de corona tijd nam de verveling toe en besloot ik om de vele foto’s van de (op dit moment) 9 papegaaien die ik als huisdieren heb te fotograferen en te delen op instagram.


Dit werd een succes! Mijn instagram pagina werd door andere grote pagina’s opgemerkt en groeide toen snel. Dit motiveerde mij om nog meer foto’s te maken van mijn eigen, maar ook andere papegaaien. Inmiddels zijn er al een aantal papegaaien foto’s van mij in boeken gepubliceerd. Het is een ander tak van sport dan bruiloften, maar minstens even leuk om te doen. De meeste foto’s van mij zelf maak ik thuis op de bank of in onze badkamer. Daar is het licht het mooist en komen de kleuren er heel goed uit!Contactgegevens:
[email protected]

MadeByMarleenShop

Ik ben Marleen en ik haak vogelsleutel hangers. Ook customized sleutelhangers. Zelf heb ik 2 Grijze Roodstaart jongens, Harry en Toon en .... een blauwe grasparkiet Bob.


Contactgegevens: https://www.etsy.com/nl/shop/MadeByMarleenShop

Renate Els Aerts

Mijn naam is Renate Els Aerts, Els in het dagelijkse leven. Mijn kunstwerken worden ondertekend met een Chinees teken dat “samen” betekent.


Ik houd ervan om mens en dier te portretteren, het verhaal en de eigenheid weer te geven van elk individu. Te illustreren hoe elke mens, elke vogel zingt zoals hij gebekt is, vind ik heerlijk.


Op mijn site www.renate-els-aerts.be ontdek je wat ik naast het portretteren reeds heb gedaan en doe.

Contactgegevens:
[email protected]

Hetty Harlingen

Hetty haakt Twinnies! Kleine gehaakte "bolletjes" die sprekend lijken op uw kromsnavel(s).


Hetty over zichzelf:
Vanaf mijn kindertijd is mijn interesse in dieren altijd vrij groot geweest. Nu ik dat combineren met mijn andere grote passie haken, is mijn hobby uitgelopen tot het namaken van papegaaien.Door kleurtjes toe te voegen en iedere twinnie personaliseren is mij opgevallen dat geen één kromsnavel hetzelfde is.

Contact opnemen kan via de QR-code.

Paintings&Drawings By Merel

Ik ben merel, 22 jaar en kunstenares. Ik vereeuwig jouw maatje op doek of papier. Alle dieren zijn bij mij welkom, van muis tot paard!


Contactgegevens:
Facebook: Paintings&drawings by merel
Tel: 0619423921
Mail: [email protected]

Renske Derks

Hoi ik ben Renske,
Ik ben illustrator en trotse eigenaar van Perry de Grijze Roodstaart papegaai.Vogels zijn echt prachtbeesten van papegaai tot kip. Door mijn fascinatie leg ik ze graag vast op verschillende wijzen, zowel digitaal als analoog.Contactgegevens:
[email protected]
06-20238339