Dierenarts Rob van Zon

Rob van Zon, dierenarts gespecialiseerd in vogels.

030 - 200 6717

Zie ook Facebook: Vogel medisch advies groep

Gaaien-frutsels

Een webshop vol met veilig speelgoed en veilige materialen om zelf speelgoed te maken.
Zie ook Facebook: Gaaien Frutsels Knutsel groep.

Gigi Perch

De Gigi Perch is een volledig handgemaakte en gepersonaliseerde vogelzitstok met de naam  (namen) van uw vogel(s) erin. De vogelzitstok is handig om mee te nemen en kan makkelijk in en uit elkaar. Verder is die ideaal voor het trainen, wegen, socialiseren en relaxen.

Avonturia

Het grootste assortiment vogelbenodigdheden van de BeNeLux vindt u hier, alles op het gebied van voeding, speelgoed, inrichting, verzorging, tuigjes, etc.

Papegaaieninfo.nl

Dé informatieve non-profit website voor papegaaien.

Perfect pyrrhura

Een website vol met informatie over pyrrhura's. Voor een goede verzorging van pyrrhura's.

Green Parrot Shop

Voor een diversiteit aan verse zaden, noten, groente, kruiden, bloemen en meer. Natuurlijke producten en unieke grondstoffen.

Stichting Hope for Wings

Hope for Wings zet zich in voor kromsnavels die (noodgedwongen) een nieuw thuis nodig hebben. Naast het herplaatsen en bemiddelen, is adviseren en informeren ook een van de doelstellingen.

Stichting Vrolijke Papegaai

Vrolijke Papegaai zet zich op verschillende manieren in voor verantwoord bezit van papegaaien en het bevorderen van het welzijn van papegaaien in de ruimste zin van het woord.

Stichting Opvang Papegaai & Zoo

Stichting Opvang Papegaai & Zoo zet zich in voor alle kromsnavels in gevangenschap. Dit doen zij onder andere door middel van verkoop van verantwoorde producten in hun webshop, maar ook door middel van advies, opvang en educatie.

Landelijke Informatiecentrum Gezelschapsdieren (LICG)

Het LICG is speciaal in het leven geroepen om u deskundig advies te geven. Bij de aanschaf van een huisdier, maar ook daarna. Informatie over de huisvesting, verzorging en voeding van o.a. kromsnavels.

Tinley Academie

Sinds 1999 het kennisinstituut op het gebied van diergedrag. Ook voor opleidingen, cursussen, workshops en nascholingen met betrekking tot vogelgedrag.